Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
Facebook Levelezés Kréta

Tanórán kívüli tevékenységek


Szalagavató

Tradíció és megújulás egyaránt jellemzi a közelmúlt tanórán kívüli tevékenységét. Nézzük meg részletesen, mi az, ami fejlődött, ami tovább él, és ami eltűnt a mai diákok életéből!

A felvételi után megérkezik a várva várt levél, felvettek a Révaiba! A borítékban pedig ott lapul még egy lap, melyen olvashatod a gólyatábor helyszínét és időpontját, kérik az e-mail címedet a kapcsolatfelvétel miatt, és megtudod, hogy lesz „mentorod”. Tőled is függ, hogy elmész-e a beiratkozás előtti programokra (röpi, fagyizás, ismerkedős játékok), hogy elutazol- e a balatonakali gólyatáborba, és hogy milyen kapcsolatot alakítasz ki mentoroddal. Az októberi Gólyabálon már nemcsak osztálytársaidat ismered, hanem évfolyamod nagy részét is. Ekkor már készültök a Várjátékokra, ami egész éjszakán keresztül tart, és a győri középiskolák „Aludj máskor” 24 órás vetélkedőjére, amit nem egyszer nyertek meg révaisok.

Nemsokára elkezdődik a 11. évfolyam diákigazgató-választási kampánya, ami legalább egy hétre megváltoztatja a csengetési rendet, a megszokott óraközi szüneteket, és amit a diáknapi programok és a szavazás zár le. A végzősök ekkor már készülnek a szalagavató táncokra, gyűjtik a fényképeket, emlékeket a Richter-teremben tartandó műsorhoz.

A farsangi időszakba belefér még a sok érdeklődőt vonzó iskolabál is, amelynek plakátjai hirdetik, hogy ezt még mindig az iskola épületében  rendezik meg.

A 9. évfolyam diákjai ilyenkor már jelentkezhetnek mentornak, hogy ők segíthessék az újakat (úgy vagy jobban, mint ahogyan őket segítették), a diákparlament pedig dönt a vezetőség megválasztásáról.
 
Kovács Csaba tanár úr írása az évkönyvben (2013)

Révai Baráti Kör

Révai baráti kör

Révais voltál?
Jelentkezz a baráti körbe!
Itt találsz információt!
 

DÖK

Révai Alapítvány

Révai alapítvány

Fontos neked a nagymúltú?
Támogasd az adód 1%-ával!
Nézd meg mire költjük!
 

Kollégium

Révai Kollégium

Kollégista vagy?
Kollégista szeretnél lenni?
Tájékozódj ezen a linken!