Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
Facebook Levelezés Kréta

A Révai Baráti Kör felhívása


2024.03.18.
Tisztelt tagok, támogatók, volt révaisok!,
 
Baráti körünk folyamatosan ösztöndíjjal támogatja a jól tanuló, szerényebb körülmények között élő diákokat, a tanév végén díjazza a kiemelkedő eredményeket elérőket. Most egy megkeresés kapcsán szeretnénk kollégistáinknak segíteni azzal, hogy környezetüket barátságosabbá, otthonossá alakítjuk.

Kollégiumunk társalgóját fejlesztjük, újítjuk. Szeretnénk, ha ez a helyiség a gyerekek számára igazi kis bensőséges, barátságos és élettel teli vidám tér lenne. Kifestjük, a régi bútorok mellé újak is érkeztek. Lehetőségük van itt zongorázni, asztali focizni, tévét nézni, kártyázni, bandázni, játszani, beszélgetni... Szükség esetére hagyunk egy kis tanuló sarkot is. Már csak egy kis "állomásnak" maradt hely, ahova az ott lakó diákok nagyon szeretnének babzsákfotelokat. Ennek a beszerzésében szeretnénk a segítségeteket kérni.
Győri készítőt, kereskedőt kerestünk meg jó minőségű, strapabíró babzsákok vásárlása céljából. 4db ülő és 2db heverésző babzsákfotelre kedvezményes, 135.000.-Ft-os ajánlatot kaptunk 

Kérem, hogy aki egyetért velünk, támogassa célunk megvalósítását egy kisebb összegű utalással a Baráti Kör számlájára: K&H 10400511-50495653-49571009. Közleménybe írják a „Kollégium fejlesztése” szöveget. Támogatás nyújtható az adó 1%-ának felajánlásával a 18527232-1-08 adószámon is. Amennyiben az összeg beérkezik a számlára, a diákok már a tavaszi szünet után (festés, takarítás) használhatják az új berendezést. Kérem, hogy akinek van további - reális – ötlete a diákok helyzetének, környezetének javítására a kollégiumban vagy az iskolában írjon, hívjon!

Kovács Csaba
RBK alelnök

Révai Baráti Kör

Révai baráti kör

Révais voltál?
Jelentkezz a baráti körbe!
Itt találsz információt!
 

DÖK

Révai Alapítvány

Révai alapítvány

Fontos neked a nagymúltú?
Támogasd az adód 1%-ával!
Nézd meg mire költjük!
 

Kollégium

Révai Kollégium

Kollégista vagy?
Kollégista szeretnél lenni?
Tájékozódj ezen a linken!