Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
Facebook Levelezés Kréta

Külkapcsolatok


Külkapcsolatok

Ma már a határok eltűnésével, az euroatlanti csatlakozás igényével a személyes mozgás, a kapcsolatrendszer, az információáramlás megsokszorozódott. Az idegen nyelvek ismerete a fejlődés szükséges feltételévé vált: nemcsak a kommunikáció, hanem az irodalom, a történelem, a kultúra, a művészet teljesebb megismeréséhez is alapvető fontosságú.

Egymás nyelvének ismerete közelebb hozza egymáshoz a különböző nyelveken gondolkodó embereket, és így hitelesebb képet kaphatunk a körülöttünk lévő világról. A nyelvtudás a mindennapi előnyökön kívül fontos a továbbtanulásban és a diploma megszerzésében is. Pedagógiai programunkban megfogalmazott céljainkat szolgálják németországi kapcsolataink és az angliai tanulmányi kirándulások is. Partneriskoláink szorosan kötődnek Győr testvérvárosaihoz.

Partneriskoláink: 

Katherinen Gymnasium, Ingolstadt. 1993 óta tart a kapcsolat, évente utaznak diákjaink és jönnek német diákok, hogy közös projekteket hozzanak létre. A hosszú évek alatt számos barátság született diákok és tanárok között is.Vámbéry Ármin Gimnázium, Dunaszerdahely. A csallóközi intézmény az elmúlt években a szlovákiai magyarság legszínvonalasabb gimnáziumai közé emelkedett. A kapcsolat a rendszerváltás környékén kezdődött, és a 2020-as években vett újabb lendületet.
 

Révai Baráti Kör

Révai baráti kör

Révais voltál?
Jelentkezz a baráti körbe!
Itt találsz információt!
 

DÖK

Révai Alapítvány

Révai alapítvány

Fontos neked a nagymúltú?
Támogasd az adód 1%-ával!
Nézd meg mire költjük!
 

Kollégium

Révai Kollégium

Kollégista vagy?
Kollégista szeretnél lenni?
Tájékozódj ezen a linken!