Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
Facebook Levelezés Kréta

Kovács Csaba


Kovács Csaba1988 - 2023

Kovács Csaba tanár urat minden révais ismerte, aki ezalatt a 35 év alatt a Révaiba járt. Mindenkinek volt vele dolga: akár AJTP-s volt, akár DÖK-ös, akár csak részt vett az általa szervezett programokon: fűzfői táborok, gólyatáborok, görögországi nyaralások. Szívügye volt a Révai és a közösségépítés, kollégákat is összefogta, ahol megjelent, szem nem maradt szárazon. Bár a pályától elbúcsúzott, de szerencsére az iskolától nem, hiszen továbbra is ő a Baráti Kör alelnöke.

Elérhetőségdiakholmi@gmail.com

1988 -         számítástechnika tanár
1988 – 2015     Diákmozgalmat Segítő Pedagógus (DMSP)
2005 -         GyMSM KIK szakértő
2015 -         Révai Baráti Kör elnöke
2017 -         AJTP programfelelős

Elismerés:
2010        „Pro Talento – A Tehetségért” emlékplakett

Végezetül álljon itt az általa írt bemutatkozás, immár múlt időben: 

"101-es iroda: nincs olyan révais, akinek ez a szám ne az iskola egyik központját jelentené. 1988-óta van saját íróasztalom ebben az irodában, az azóta második iskolatitkárral és negyedik intézményvezető-helyettessel együtt.

Ez alatt az idő alatt nem „csak tanítottam”, hanem találkoztam az iskolai élettel összefüggő rengeteg dologgal: a csengetés utáni hirdetésekkel, tankönyvrendeléssel és KRESZ tanfolyamokkal, mentorokkal és DÖK vezetőkkel, balatoni vagy velencei táborba jelentkezőkkel, tanulmányi és külföldi kirándulások szervezésével, AJTP-s feladatokkal, a honlap frissítésével, a folyosó felújításával, felvételizőkkel és öregdiákokkal egyaránt. Jellemzője az itt folyó munkának, hogy minden sürgős és hogy sosincs vége. Bár reggel az elsők közt érkezünk, nem egyszer fordult már elő, hogy a tanári ajtaját előbb zárták be a hazaigyekvők, mint a 101-ét."

 

Révai Baráti Kör

Révai baráti kör

Révais voltál?
Jelentkezz a baráti körbe!
Itt találsz információt!
 

DÖK

Révai Alapítvány

Révai alapítvány

Fontos neked a nagymúltú?
Támogasd az adód 1%-ával!
Nézd meg mire költjük!
 

Kollégium

Révai Kollégium

Kollégista vagy?
Kollégista szeretnél lenni?
Tájékozódj ezen a linken!