Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
Facebook Levelezés Kréta

Révais díjak


Révais díjak

Az OKTV-n és más tanulmányi versenyeken elért kimagasló eredmények elismeréseként a Révai Baráti Kör,  a Révai Miklós Alapítvány és az 1974-ben végzett IV. B osztály több díjat is alapított. Végzős tanulóinknak a díjak és a velük járó pénzjutalom átadására minden évben ünnepélyes keretek között a ballagáson kerül  sor.   
 

A Baráti Kör díjai:

1991-től a természettudományi és társadalomtudományi/idegen nyelvi versenyeken  kiemelkedő eredményt  elért tanulók Ullmann-díjban részesülnek. A díj  az  Amerikában élt,  iskolánkban 1943-ban érettségizett dr. Ullmann Sándor  dolláradományából született meg.

 Az Öregdiák-díjat a külföldön élő volt diákjaink adományaiból hozták létre 1996-ban, amelyet két kiváló tanuló kaphat meg, országos természettudományi, valamint társadalomtudományi versenyen elért eredményéért.

A Baráti Kör 1990-ben alapította a Révai Miklós-díjat, amelyet évente öt, tíz a tanulmányi, művészeti-kulturális élet terén, a sportban és a diákmozgalmi munkában kiemelkedő eredménnyel teljesítő diákok nyerhetnek el.
 

A Révai Alapítvány díjai:

Az Iványi-díjat az  1932-ben érettségizett Iványi György emlékére  alapították  az USA-ban élő gyermekei.  A díjat a  történelemből legkiemelkedőbb  eredményt  elért  diákunk veheti át.

Iskolánk 1957-ben végzett diákjának, volt igazgatóhelyettesének  emlékére  2004-ben alapította fia a Takács László-díjat, amelyet minden évben egy jó tanuló, jó sportoló tanulónk kap meg.

2007-ben alapította a Czapáry Endre-díjat az 1974-ben végzett IV. B  osztály, matematikatanára, az iskolánkban 1970-1982 között tanító, Rátz Tanár Úr-életműdíjas Czapáry Endre tiszteletére. A díjban a  legkiválóbb matematikus  diákunk részesül.
 

Az elmúlt évek díjazottjai


 

Révai Baráti Kör

Révai baráti kör

Révais voltál?
Jelentkezz a baráti körbe!
Itt találsz információt!
 

DÖK

Révai Alapítvány

Révai alapítvány

Fontos neked a nagymultú?
Támogasd az adód 1%-ával!
Nézd meg mire költjük!
 

Kollégium

Révai Kollégium

Kollégista vagy?
Kollégista szeretnél lenni?
Tájékozódj ezen a linken!